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ニシダ ユウキ
西田 勇樹
NISHIDA YUKI
所属
BKC社系研究機構
職名
助教
論文
1.
2024/09
Shape Variety of Food Can Boost its Visual Appeal │ Appetite │ 200,107567
2.
2024/08/06
Conversational Agent Dynamics with Minority Opinion and Cognitive Conflict in Small‐Group Decision‐Making │ Japanese Psychological Research │
3.
2024/06
Psychological Determinants of Individual Differences in Food-Related Behavior: Insights from Large-Scale Web-Based Surveys in Japan │ Journal of Ristumeikan Gastronomic Arts and Sciences │ 9,115-130頁
4.
2024
Effect of a Variety of Food Shapes on Sensory-Specific Satiety Using Chicken McNuggets® as Stimuli │ Interdisciplinary Information Sciences │ 30 (2),143-155頁
5.
2023/09
遠隔連想テストは何を測るか │ 心理学研究 │
6.
2023/03/13
How Sequential Suggestions from a Robot and Human Jury Influence Decision Making │ HRI '23: Companion of the 2023 ACM/IEEE International Conference on Human-Robot Interaction │
7.
2023
食品の多様性が見た目のおいしさと感性満腹感に与える影響: チキンマックナゲット®を用いた検討 │ 日本官能評価学会誌 │ 27 (2),111-113頁
8.
2022/11
チャットボットによる個人適応型ヘルスケアの実現に向けた対話型課題の導入:解決志向アプローチを題材として │ ヒューマンインタフェース学会論文誌 │ 24 (4),285-300頁
9.
2021/03
日本語版 Remote Associates Test は洞察を測定するか? │ 認知科学 │ 28 (1),178-181頁
10.
2018/08
洞察問題としての日本語版Remote Associates Taskの作成 │ 心理学研究 │ 89 (4),376-386
11.
2018/03
洞察問題解決におけるアイデア生成と抑制機能 │ 認知科学 │ 25 (1),100-114
12.
2018/02
洞察問題解決におけるアイデア生成:抑制メカニズムに関するレビュー │ 立命館人間科学研究 │ 37 (53),91-102